Dagens Lunch

    
En halv fiskpinne
Två gröna bönor
Ett glas vatten

Jag tror absolut på denna diet men jag skulle gärna vilja ha tips på metoder som fungerar då man snabbt kan tappa några kilo så ni är jättevälkomna att tipsa !
Tänkte kila ner till affären senare och kanske köpa mig någon nutrilett bar att äta imorgon. får se vad jag hittar. Jag återkommer.

Puss och Kram / Patrik

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så fruktansvärt hemskt. Hoppas du skojar.

2008-09-21 @ 18:26:26
URL: http://sandranordin.com
Postat av: Sara

Alltså, fiskpinnar, ostbollar? Om du vill gå ner i vikt ska du verkligen inte stoppa i dig sånt.



Välj istället frukt och grönt, absolut det snabbaste sättet, om man nu vill stoppa i sig ngt att äta.



Ang. nutrilett, det är bara bullshit. Man blir fan fet utav det. Men du kan ju alltid testa.



Dessutom skulle jag träna om jag vore du, funkar inte bara att inte äta, då lagrar kroppen fett för att överleva, men om du tränar så tränar du bort fettet, och då spelar det mindre roll om du äter lite mer om dagen, du kommer bara se bättre ut.



Inte snyggt när man bara är spinkig, du måste ju ha lite muslker!



Lycka till. /Sara

2008-09-21 @ 18:47:31
Postat av: Isabell

Jag blir så ledsen när jag ser och hör sånthär. Vi lever i en sjuk värld idag, för det här är inte så det ska vara. Sluta nu innan det är försent. Går du ner ännu mera, vet vi båda att det är du som kommer hamna på ett sjukhus. Varför vill du inte leva ett lyckligt liv och vara en frisk kille? Jag vet att du tror att alla andra har fel när vi säger att det är extremt farligt, men det är för att den sjukdomen du nu har, sitter i huvudet, och är mycket svår att bota. Jag tror att du har så många fina vänner som skulle göra allt för att du ska sluta med det du tror inte skadar dig. Du kommer må dåligt av det i slutändan, men dem som kommer lida allra mest är alla runt omkring dig som bryr sig om dig. Jag menar, vem vill se sin vänn/barn dö? Jag har kompisar som har varit i samma situation som dig, men tack vare sitt stöd från kompisar och föräldrar har de klarat sig ur det och lever nu ett lyckligt liv, friska och krya, och tänker tillbaka på den tiden då de tänkte likadant som dig. Och jag ska tala om för dig att om de kunde spola tillbaka tiden och göra allt ogjort så skulle de göra det. Du är ung och har ett helt liv framför dig, varför slösa bort det på något så dumt. Prata med någon, rådfråga andra, kompisar/familj, och hör vad de säger. Jag finns ochså här om det skulle vara till någon hjälp. Jag vill hjälpa dig mer än du anar. Det är många som tänker på dig.



Önskar dig lycka till med allt.

/ Kram Isabell <3

2008-09-21 @ 20:31:23
Postat av: Stina

det är ju sjukt, sluta banta!

2008-09-22 @ 20:33:43
URL: http://aanits.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag hoppas verkligen inte att du endast dricker ETT glas vatten om dagen, då kommer du dö ännu snabbare. Jag är lite nyfiken på vad du jobbar med, eller om du pluggar eller är arbetslös kanske? Hur ser samhället på dig? Många som pekar/skrattar/snackar skit? Vad säger dina nära och kära om din diet? Bryr dom sig ens? Är du föräldralös? Berätta lite om dig själv, jag orkar nämligen inte läsa igenom hela bloggen.

2008-10-02 @ 04:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0